Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Egyedi pult poháralátét

Cikkszám: 4PSU-03

A további képekhez és nagyításhoz kattintson a képre!

 • Rendelhetõ minimum:
  300 db

 • Nettó ár/db:
  1990 Ft-tól

 • Szállítási határidõ:
  28 nap

 • Alapanyag:
  Soft Pvc

 • Leírás:

  Bárszönyeg a pultra, vagy otthonra. Egyedi, 60cm hosszú tetszőleges színben bármilyen logóval. Folyamatosan szem előtt van.
  500 db-tól rendelhetőek. Bármilyen egyedi logót ki tudunk önteni. Az alapanyagot egyedi pantone színre tudjuk keverni.Árajánlatot kérek
Mennyiség: db

Az egységárak a darabszám, az embléma és az emblémázási technika függvényében változnak!

Legjobb ár garancia
Ha Ön más cégtől ugyanarra a termékre jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, úgy, ha a hivatalos dokumentumot irodánkban bemutatja, vállaljuk, hogy kedvezőbb árat, vagy fizetési kondíciót biztosítunk Önnek!
Próbálja ki és éljen a lehetõséggel!
Színek

Emblémázás

A termékek árai általában tartalmazzák a logózás költésgeit is, például pólók árai az 1 helyen 1 színnel történő emblémázást A/4-es méretig. Lehetséges emblémázási módok: szitázás, hímzés, hőtranszfer

Csomagolás

A fülhallgatókat és a speakereket egyesével csomagoljuk, pólókat 10-esével összehajtva, 80-100 db-onként dobozolva szállítjuk. Egyedi igény esetén lehetőség van a darabonkénti csomagolásra is.


Extra szolgáltatás

Nem számítunk klisé, film, szita, szerszám és grafikai díjat sem. Megrendelés esetén ingyenesen készítünk előzetes látványtervet.

Garancia

Minőségi garanciát vállalunk minden termékünkre és az emblémázásra is. Csomagolás előtt, minden terméket egyesével ellenőrzünk.


Szállítás

Magyarország területén 100.000 ft nettó értékű megrendelés esetén ingyenes, egyéb esetben 1490 ft+áfa/dobozNemek szerinti kategóriák

Kapcsolat


4PRO Kft. © 2020 Minden jog fenntartva