Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

 

MINŐSÉG

Kizárólag első osztályú termékekkel dolgozunk. Textil termékeknél nem használunk ázsiai eredetű alapanyagot. Vállaljuk a minőséget, ezért mind a hordozó termékre, mind pedig az emblémázásra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

TECHNOLÓGIA

A különböző termékek más és más emblémázási technológiát igényelnek. Mi bármely vevői igény kielégítése érdekében valamennyi technológiát alkalmazzuk.

GRAFIKAI ELŐKÉSZÍTÉS

Mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy mit szeretne megjeleníteni az általa választott terméken. A kívánt grafika átültetése a legalkalmasabb emblémázási eljárásra a grafikai előkészítés folyamata. A körvonalazott elképzelést - a megrendelővel egyeztetve - kreatív grafikusaink öntik formába. Több alternatív látványterv is készül, amiből partnerünk kiválaszthatja a neki tetszőt. A gyártás csak a látványterv jóváhagyása után kezdődhet

SZITANYOMÁS

A szitanyomás egy keretre feszített, finom szitaszöveten létrehozott, festéknyomással végzett nyomtatás. Ezt az eljárást eredetileg textil és papír alapú termékek emblémázására használták, ám a technológiai fejlődés utat nyitott egyes műanyagok és fémek ezen módon való emblémázására is. Ezt a módot használjuk többek között pólók, esernyők, naptárak emblémázására.

TAMPONNYOMÁS

Műanyag, fa, fém, bőr, műbőr alapanyagú termékek többszínű feliratozására alkalmas nyomdaipari eljárás, amely az apró részleteket is tökéletesen visszaadja.
Sík és ívelt felületek emblémázásánál alkalmazható ez a mód. Leginkább tollakat, öngyújtókat, irodai eszközöket, kulcstartókat emblémázunk így.

GÉPI HÍMZÉS

A gépi hímzés igazán igényes megjelenést biztosít bármely textil terméknek. A hímzést automata hímzőgépek végzik. A pontosságot számítógép által vezérelt program biztosítja. Az elkészített programot megőrizzük, így a későbbiekben kis darabszámú utánrendelés is gyorsan kivitelezhető.
Ezen a módon emblémázunk baseball sapkát, pólót, inget, pulóvert és dzsekit .

DOMBORNYOMÁS

Ez az eljárás bőrből és jó minőségű műbőrből készült tárgyak emblémázására használható. A folyamat során egy - az emblémát ábrázoló - vésetet megfelelő hőmérsékletre hevítve présgéppel belepréselünk a tárgyba. Speciális fólia alkalmazásával színes (arany, ezüst) dombornyomat is készíthető.

GRAVÍROZÁS - VÉSETGRAVÍROZÁS

Fém eszközök és fém ajándéktárgyak feliratozására kifejlesztett rendkívül esztétikus emblémázási forma. A folyamat során egy mechanikus fej marja le a fém alapanyagú tárgyak felületét az embléma kontúrját követve.

LÉZERGRAVÍROZÁS

A lézergravírozás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. Ezzel rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat, logó, kép, sorszám vagy akár vonalkód készíthető, szinte bármilyen anyagra. A lézersugár tulajdonságainak köszönhetően apró felületekre is nagy pontossággal lehet gravírozni.


Nemek szerinti kategóriák

Kapcsolat


4PRO Kft. © 2022 Minden jog fenntartva