Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

 
 

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

A pólók ára tényleg tartalmazza az emblémázás költségét is?

Igen. A honlapon feltüntetett pólók ára minden esetben tartalmazza az 1 helyen 1 színnel történő emblémázás teljes költségét is.

Ha megrendelem, hány napon belül érkezik meg a póló?

A pólók a látványterv és az aláírt visszaigazolás megérkezését követően 5-14 napon belül készülnek el.

Emblémázásnál valóban nem számítanak fel egyéb díjakat? Pl. klisé és film, vagy szerszám?

Nem számolunk fel grafikai, film, klisé, vagy szerszámköltséget sem.

Milyen formában kell eljuttatni Önökhöz az emblémát?

A legmegfelelőbb a vektoros forma: ai, cdr, pdf, stb, de ha nem rendelkezik ezekkel, akkor megrendelés esetén ingyen vektorizáljuk a meglévő formátumot.

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy miként fog mutatni a pólón a logónk?

Minden megrendeléshez látványterve(ke)t készítünk.

Ha én viszek terméket, azt is megemblémázzák?

Nem. Ennek az az oka, hogy csakis az általunk gyártott termékekre tudunk garanciát vállalni.

Csak meghatározott méreteket, vagy méretsort rendelhetek?

Nem. A termékek méretei teszőlegesen variálhatóak, az árat nem befolyásolják, kivéve az extra nagy 3-4-5XL-es kategória, mely egyedi árazást igényel.

1 db-ot is rendelhetek?

Nem. Sajnos, 1db-ot nem tudunk legyártani. Minden termékkategóriában van egy gyártási minimum mennyiség és egy gazdaságos is. Pl: póló esetén a minimum darabszám 10, de a gazdaságos gyártási mennyiség 100db-tól kezdődik.

A honlapon lévő árakkal kalkulálhatok?

A honlapon szereplő árak átlagos gyártási mennyiségre, pólók esetén 100-300-500 db, 1 helyen, 1 színnel történő nyomására kalkuláltak. Pólók esetében az árat leginkább befolyásoló tényezők az emblémázandó színek száma és helye, darabszám és alapanyag.

Kérje ajánlatunkat, akár közvetlenül a honlapon keresztül, melyet 24 órán belül eljuttatunk Önhöz.

Hogyan szállítják ki a megrendelt termékeket?

A legyártást követően 24-48 órán belül jut el Önhöz a megrendelt termék. Nettó 100.000 ft összegű megrendelés felett ingyenesen szállítunk ki az ország bármely pontjára. A termékek a bugyii bemutatótermünkben is megtekinthetők, átvehetők. Ha a megrendelés összege nem éri el a 100.000 ft nettó összeget, akkor a kiszállítás költsége dobozonként 1490 ft+Áfa.

Mit jelent a pénz visszafizetési garancia?

A gyártás és az emblémázás során minden terméket egyesével ellenőrzünk, hogy Önhöz a lehető legjobb minőségű áru érkezzen. A minőség-ellenőrzés kiterjed a termékre magára, de az emblémázásra is. Amennyiben mindezek ellenére az Ön által átvett termék nem az előzetesen egyeztetett minőségben (látványterv, mintafotó alapján) készült el, úgy vagy újragyártjuk, vagy visszatérítjük a vételárat.

Mi a legjobb ár garancia?

Legjobb ár garanciánk: ha Ön más cégtől ugyan azon alapanyagra, minőségre, színre, fazonra és emblémára vonatkozóan jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, úgy, ha a hivatalos dokumentumot irodánkban bemutatja, vállaljuk, hogy még kedvezőbb árat biztosítunk Önnek!
Próbálja ki és éljen a lehetőséggel!

Nagykereskedés?

Nem, nem vagyunk nagykereskedés, de a minimális gyártási mennyiségek 10-100-500 db-nál kezdődnek. Kiszolgálunk darabszámtól függően magánszemélyeket is, de partnereink között megtalálhatók iskolák, cégek, intézmények, önkormányzatok, nemzeti parkok, kht-k, stb.


Nemek szerinti kategóriák

Kapcsolat


4PRO Kft. © 2022 Minden jog fenntartva