Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

 
 

Garanciák

Legjobb Ár Garancia

Ha Ön más cégtől ugyanazzal az alapanyaggal, emblémázási technikával és minőséggel rendelkező ruházati, vagy promóciós termékre jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, úgy, ha a hivatalos dokumentumot irodánkban bemutatja, vállaljuk, hogy még kedvezőbb árat biztosítunk Önnek!

Próbálja ki és éljen a lehetőséggel!

Garanciavállalás (Minőség garancia)

Cégünk minden általa gyártott és forgalmazott ruházati, vagy promóciós termékre minőségi garanciát vállal.
A garancia nemcsak a termékre, hanem az emblémázásra is vonatkozik, azaz garantáljuk az előzetesen elkészített látványtervnek megfelelő megjelenést, színhűséget és minőséget is.

A 4PRO Kft (adósz: 14149933-2-13, székhely: 2347 Bugyi, Kossuth Lajos u. 20.) az általa gyártott és forgalmazott termékekre a következő garanciát adja:

Minden ruházati és promóciós termékre a vásárlástól  (számlán szereplő teljesítési dátum) számított 6 hónap garanciát nyújtjuk.

A fenti garancia érvényesítésének feltétele a termék vásárlásakor kapott eredeti számla bemutatása.

A termék nem rendeltetésszerű használatából, vagy kezeléséből eredő minőségromlásért a 4PRO Kft. nem vállal felelősséget.

Rendeltetésszerű használat:

Ruházati termékek esetén a kezelési, mosási utasítás a termékbe belevart cimkén található. A termékek kezelésére kizárólag az ezeken a cimkéken szereplő eljárások engedélyezettek.


Nemek szerinti kategóriák

Kapcsolat


4PRO Kft. © 2022 Minden jog fenntartva